Oradea

Strada Padișului, Numărul 8

Orar

Luni - Vineri 9.00 - 17.00

Chirurgie şi Implantologie

Chirurgia orală este ramura medicinii care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor țesuturilor cavității orale.

Prin metode și procedee specifice se pot modifica structurile osoase sau dentiția. Procedeele sunt foarte variate și implică proceduri complexe de la extracții pînă la realizarea punților și protezelor sau implanturilor.

Implantologia este o ramură a chirurgiei care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsă sau grav deteriorați în cele mai sigure condiții.

Pierderea dinților este pentru marea majoritate a oamenilor o experiență jenantă, de multe ori chiar traumatizantă. Fie că pierderea lor este datorată înaintării în vârstă, a cariilor, a accidentelor sau a unor boli parodontale această experiență este extrem de neplăcută și poate avea repercursiuni profunde în calitatea vieții.

În ajutorul acestor persoane vine implantologia, reușind să înlocuiască eficient dinții lipsă și readucănd la parametri normali toate disfuncțiile cauzate de absența lor. Implantul dentar înlocuiește cu succes structura rădăcinii dentare și preia în întregime funcția de susținere pentru noul dinte.

Implanturile dentare sunt inserate direct în maxilarul pacientului și astfel oferă un suport stabil și sigur pentru dinții înlocuiți.

Echipa noastră

Dr. Feder Hanan Aurora

Medic dentist specialist ortodonţie şi ortopedie dento-facială

Dr. Lascu Tudor Sebastian

Medic dentist

Dr. Ionel Anca

Medic dentist specialist chirurgie dento-alveolară